Krađe u Pribislavcu, Belici, Kotoribi i Palovcu

Policijska uprava međimurska u proteklim danima evidentirala je nekoliko krađa. U petak, 11. siječnja od 11 do 15.30 sati u Pribislavcu u Ulici dr. Ante Starčevića, lopov je provalio u podrum gospodarske zgrade gdje je ukrao inox sudoper, masivni hrastov stol, kantu za smeće, drvene ljestve i betonske ploče ograde.

U razdoblju od 23. prosinca 2012. do 12. siječnja u Ulici Marof u Palovcu nepoznati kradljivac provalio je u obiteljsku kuću i pomoćne prostorije gdje je ukrao plinsku bocu, štednjak, kuhalo i razni alat.

U subotu, 12. siječnja od 17.30 do 19.15 sati u Kotoribi u Kolodvorskoj ulici lopov je u trgovini privatnog poduzeća iskoristio nepažnju prodavačice te je ušao u otključani skladišni prostor odakle je ukrao više komada šteka cigareta. Materijalna šteta u navedenim krađama procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U subotu, 12. siječnja od 8.10 do 9.20 sati u beličkoj Ulici Ljudevita Gaja provaljeno je u obiteljsku kuću iz koje je ukraden zlatni nakit, nekoliko para tenisica i mobiteli. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetka tisuća kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije