Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
POLICIJA O NAPADU U KOTORIBI Napali konobara, on u samoobrani ubo jednog od napadača
Snimio čitatelj

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ

POLICIJA O NAPADU U KOTORIBI Napali konobara, on u samoobrani ubo jednog od napadača

Na konobara su muškarci kasnije nasrnuli i na hitnoj u Kotoribi, gdje se branio uporabom papar spreja kako bi odbio napad

U nedjelju, 19. siječnja oko pola 1 sat, u Kotoribi, Ulici Stjepana Radića, u ugostiteljskom objektu, u tučnjavi troje muškaraca, 42, 32 i 24-godišnjaka, su ozlijeđene dvije osobe, javlja PU međimurska.

Vezana vijest

EKSKLUZIVAN VIDEO Trenutak tučnjave i napada u kafiću u Kotoribi! UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ EKSKLUZIVAN VIDEO Pogledajte trenutak tučnjave i napada u kafiću u Kotoribi!

Dosad provedenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da su 32 i 24-godišnjak ušli u lokal te od 42-godišnjeg uposlenika tražili piće za van, a što je uposlenik odbio. Nakon toga je 32-godišnjak šakom udario uposlenika u glavu, započela je tučnjava u koju se uključio i 24-godišnjak. U prostoru šanka je 32-godišnjak uzeo pepeljaru i više puta udario uposlenika po glavi. Da bi se obranio uposlenik je u jednom trenutku sa šanka uzeo nepoznati oštar predmet te njime mahnuo prema 32-godišnjaku i ubo ga u tijelo, nakon čega su napadači napustili lokal.

Kasnije je 32-godišnjak u pratnji nekoliko nepoznatih osoba zatražio liječničku pomoć u Kotoribi, gdje je došao i napadnuti uposlenik lokala zatražiti pomoć. Tih nekoliko osoba je nasrnulo na uposlenika te on se branio uporabom papar spreja kako bi odbio napad.

Lakše su ozlijeđeni 42 i 32-godišnjak te je mlađi muškarac zadržan na liječenju u Županijskoj bolnici Čakovec.

Provode se kriminalistička istraživanja, javljaju iz policije.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!