Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
UHVATILA IH POLICIJA Mladići iz Pribislavca nožem napali dostavljača, iz vozila mu ukrali pizze
Ilustracija

završili iza rešetaka

UHVATILA IH POLICIJA Mladići iz Pribislavca nožem napali dostavljača, iz vozila mu ukrali pizze

- Tada mi je pristupio jedan od njih, izvukao nož iz jakne i stavio mi ga pod grlo. U tom sam trenutku vidio da se radi o 6-7 mlađih Roma, otprilike mojih vršnjaka, koji su potom kratko razgovarali na svom jeziku, pa nisam razumio o čemu govore - ispričao nam je dostavljač

Nedavno smo pisali o nemilom događaju koji se dogodio ispred jednog kafića u okolici Čakovca gdje je došlo do napada na dostavljača pizze. Nakon naše objave, o tome se danas službeno oglasila i međimurska policija.

Vezana vijest

ROMI U ČAKOVCU NAPALI DOSTAVLJAČA PIZZE Tražio da plate pa mu stavili nož pod grlo PROVODI SE ISTRAGA STAVILI MU NOŽ POD GRLO Mladi Romi u okolici Čakovca napali dostavljača pizze!

- Brzom reakcijom policijskih službenika Policijske postaje Čakovec te dovršenim kriminalističkim istraživanjima sumnja se da su 19 i 20-godišnjaci s područja općine Pribislavec počinili razbojništvo.

Naime, u petak, 29. studenoga u večernjim satima u Pribislavcu, Ulici dr. Ante Starčevića, na ulici, su napali dostavljača hrane. Kada je dostavljač izašao iz vozila jedan počinitelj je zaprijetio nožem, dok je drugi iz vozila uzeo dostavljenu hranu.

Dostavljač nije zadobio ozljede, dok se materijalna šteta procjenjuje na nekoliko stotina kuna. Protiv dvojca se podnosi kaznena prijava nadležnom županijskom državnom odvjetniku te su predani pritvorskom nadzorniku, nakon čega su dovedeni na ispitivanje na odvjetništvo, a u ponedjeljak 2. prosinca su dovedeni sucu istrage te im je određen istražni zatvor - javlja međimurska policija.

- Stigavši do kafića vidio sam nekoliko osoba kako stoje u mraku, nešto dalje od ulaza. Izašao sam iz auta i rekao da račun iznosi 226 kuna. Tada mi je pristupio jedan od njih, izvukao nož iz jakne i stavio mi ga pod grlo. U tom sam trenutku vidio da se radi o 6-7 mlađih Roma, otprilike mojih vršnjaka, koji su potom kratko razgovarali na svom jeziku, pa nisam razumio o čemu govore.

Nakon toga iz gepeka su izvukli pizze i razbježali se. Sve to je trajalo minutu, možda minutu i pol, ali s nožem pod grlom činilo mi se kao čitava vječnost. Kad su otišli trebalo mi je neko vrijeme da dođem sebi, jer sam bio u šoku, a i danas još ne mogu vjerovati da mi je život bio ugrožen radi 3 pizze - ispričao nam je 23-godišnjak.

Najnovije

Reci što misliš!

Najgledaniji video

Vezani članci