Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
UHIĆEN I ZATVOREN Muškarac (67) prijetio djelatnici na šalteru u međimurskoj policiji
Sanjin Strukic/Pixsell

NIJE GA SMETALO ŠTO JE NA POLICIJI

UHIĆEN I ZATVOREN Muškarac (67) prijetio djelatnici na šalteru u međimurskoj policiji

Prijetnje je izrekao vezano za njezin rad, konkretno nakon što je zaključkom nadležne policijske uprave upućen na izvanredni nadzorni zdravstveni pregled zbog promjene zdravstvenog stanja za sigurno sudjelovanje u cestovnom prometu

- Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 67-godišnjak s područja općine Šenkovec, počinio kazneno djelo prijetnje - javlja međimurska policija.

U utorak, 10. rujna 2019. godine u ranim poslijepodnevnim satima u službenim prostorijama sjedišta Policijske uprave međimurske u Čakovcu, Ulici Jakova Gotovca, osumnjičeni je 47-godišnjoj djelatnici Odjela za upravne poslove (službena osoba) zaprijetio nasilnim radnja.

- Prijetnje je izrekao vezano za njezin rad, konkretno nakon što je zaključkom nadležne policijske uprave upućen na izvanredni nadzorni zdravstveni pregled zbog promjene zdravstvenog stanja za sigurno sudjelovanje u cestovnom prometu. Tijekom istraživanja 67-godišnjak je uhićen te će se u zakonskom roku uz kaznenu prijavu predati pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske - kažu u policiji.
 

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!