Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
KRADU SE NA VELIKO Povećanje krađa bicikala za čak 125 posto, neke je PU međimurska našla
PU međimurska

NAŠLA IH POLICIJA - MOŽDA JE KOJI VAŠ?

KRADU SE NA VELIKO Povećanje krađa bicikala za čak 125 posto, neke je PU međimurska našla

Protekle godine u navedenom razdoblju evidentirano je 20 krađa bicikala na području Policijske postaje Čakovec, dok je ove godine tijekom srpnja i kolovoza evidentirano 45 krađa bicikla, što predstavlja porast za 125 posto

Policijski službenici Policijske postaje Čakovec proteklog petka, 23. kolovoza 2019. godine proveli su pojačane aktivnosti na suzbijanju krađa bicikla na postajnom području.

Tijekom srpnja i kolovoza ove godine evidentirano značajno povećanje ukradenih bicikala, ponajviše na području grada Čakovca. Protekle godine u navedenom razdoblju evidentirano je 20 krađa bicikala na području Policijske postaje Čakovec, dok je ove godine tijekom srpnja i kolovoza evidentirano 45 krađa bicikla, što predstavlja porast za 125%. Obzirom na iznijete statističke pokazatelje pojačane su aktivnosti na prevenciji i suzbijanju krađa bicikla.Tijekom navedenih aktivnosti policijski službenici policijske postaje Čakovec na području Orehovice i Kuršanca pronašli su pet bicikala koji su ukradeni na području Policijske postaje Prelog i Policijske postaje Čakovec.

- Ujedno, podsjećamo sve naše građane da na internetskim stranicama Policijske uprave međimurske u glavnom izborniku, rubrici GRAĐANI te potom odabirom kategorije PRONAĐENI BICIKLI, mogu pregledati sve bicikle koji su pronađeni na području Međimurske županije - kažu u policiji.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!