Lopovi provaljivali i otišli bez velikog plijena

Tijekom noći 7. na 8. studenoga u čakovečkoj ulici Ruđera Boškovića nepoznati je počinitelj provalio u radnju za otkup zlata vlasništvo poduzeća iz Zagreba u kojoj je ispreturao stvari, te otuđio manju svotu novca i mobilni uređaj počinivši time manju materijalnu štetu.

Policija je evidentirala i dva pokušaja krađe. Tako je 8. studenog u vremenu od 12 do 14 sati u Čakovcu u ulici Vladimira Nazora nepoznati lopov provalio u obiteljsku kuću u kojoj je ispreturao stvari, ali nije ništa otuđio. U noći 7. na 8. studenoga u Ulici kralja Tomislava u Čakovcu nepoznati kradljivac provalio je u trgovačku radnju koja je vlasništvo poduzeća iz Mihovljana. Ispreturao je stvari, no nije ništa ukrao. 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 30-godišnjakom iz Belice utvrđeno je da je pokušao počiniti tri teške krađe u i to : 23. rujna i 4. kolovoza u Podturnu u Čakovečkoj ulici te 20. rujna, također u Podturnu u ulici Vladimira Nazora. Protiv njega slijede kaznene prijave Općinskom državnom odvjetniku u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije