Dunjkovec: U eksploziji u obiteljskoj kući ozlijeđen muškarac

Noćas u 3.20 sati u Ulici Zrinskih u Dunjkovcu odjeknula je eksplozija u obiteljskoj kući. Prema prvim informacijama iz Policijske uprave međimurske ozlijeđena je jedna muška osoba, a na kući je nastala znatna materijalna šteta. U tijeku je kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdio uzrok nesreće.

Kako doznajemo, teško je ozlijeđen 43-godišnji vlasnik koji je živio sam u kući koju je proteklih dana preuređivao. Na njega se urušio do kuće, a iz ruševina su ga izvukli vatrogasci. Susjedi kažu da ih je probudila glasna eksplozija.

Dopuna PU međimurske, 9.11. u 13,21:

Provedenim očevidom na mjestu eksplozije u Dunjkovcu, u ulici Zrinskih utvrđeno je da je zbog namjernog oštećenja na kućnoj plinskoj instalaciji došlo do istjecanja plina u prostorije kuće, a potom i iniciranja eksplozije.

Uslijed eksplozije kuća je znatno oštećena, a vlasnik koji se jedini u to vrijeme nalazio u njoj, zadobio je teške tjelesne ozljede. Kriminalističko istraživanje nastavlja se u cilju utvrđivanja svih okolnosti pod kojima je došlo do eksplozije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije