U Nedelišću i Strahonincu stradali biciklisti

Policijska uprava međimurska javlja kako su se dogodile dvije prometne nesreće s povrijeđenim osobama. U petak, 19. listopada oko 13.30 sati, u Nedelišću u Ulici Vinka Karlovića, dogodila se prometna nesreća u kojoj se vozačica bicikla, 43-godišnjakinja iz Nedelišća, uključivala u promet sa kolnog ulaza kuće, a da nije propustila sva vozila koja se kreću tom cestom.

Zbog toga je u njezin bicikl udario osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak iz Črečana. Uslijed udara vozačica bicikla se prevrnula i pala na kolnik. Vozilom Hitne medicinske pomoći ozlijeđena vozačica bicikla prevezana je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđena pa je zadržana na liječenju.

Nešto kasnije oko 17.30 sati, u Strahonincu na raskrižju Poljske ulice i Ulice Josipa Bajkovca, dogodila se prometna nesreća u kojoj vozač bicikla – dijete, dolaskom do ceste s prednošću prolaska nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom. Zbog toga je u njega udario osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 21-godišnjak iz Kuršanca.

Uslijed udara vozač bicikla se prevrnula i pao na kolnik. Vozilom Hitne medicinske pomoći ozlijeđen vozač bicikla prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen pa je zadržan na liječenju. Inače, tijekom vikenda na cestama Međimurja evidentirano je ukupno šest prometnih nesreća.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije