Razbojnici napali biciklistu i maloljetnike u vlaku

U subotu, 20. listopada oko 20 sati na cesti između naselja Črečan i Križopotje dogodilo se razbojništvo. Dvojica nepoznatih počinitelja izašla su iz teretnog automobila i prišle muškarcu iz Slakovca koji je gurao bicikl, te ga nekoliko puta izudarali po tijelu zbog čega je pao na zemlju.

Zatim su mu iz džepa ukrali novčanik u kojem se nalazili osobni dokumenti i kovani novac, te su se vozilom udaljili u nepoznatom pravcu. Počinitelji bi bili muške osobe starosti oko 20 godina, srednje tjelesne građe, jedan visine oko 170 cm, a drugi malo viši te su koristili teretni automobil sa ceradom tzv. tamić. Oštećeni muškarac nije zadobio vidljive ozljede, a liječničku pomoć je odbio. Za počiniteljima policija intenzivno traga.

Istog dana, oko 22.55 sati dvojica maloljetnika su u vagonu putničkog vlaka koji je prometovao na relaciji Čakovec – Kotoriba, dvojici maloljetnika uz prijetnju da će ih istući, nasilno su pretražili džepove i ukrali domaći novac. Kasnije su u Vrtnoj ulici u Kotoribi policijski službenici zatekli počinitelje protiv kojih će podnijeti kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije