Vijesti / Crna kronika
Crna kronika
PIŠKOROVEC Pijani mladić prijetio policiji, prilikom uhićenja netko pucao u zrak

GAĐALI IH I KAMENJEM

PIŠKOROVEC Pijani mladić prijetio policiji, prilikom uhićenja netko pucao u zrak

Mladić je prilikom smještaja u službeno vozilo nekoliko puta udario u vrata te ih oštetio, dok je nepoznata osoba u blizini ispalila nekoliko hitaca iz oružja u zrak. Pronađena je jedna čahura streljiva

U utorak, 1. siječnja u 12,15 sati u Piškorovcu, prilikom postupanja policije, do dvoje policijskih službenika prišao je 21-godišnjak sa šireg područja općine Mala Subotica koji je u ruci držao drveni predmet te je prijetio napadom. Policijski službenici su ga odmah uhitili. Prilikom smještaja u službeno vozilo je nekoliko puta udario u vrata te ih oštetio.

Alkotestom je utvrđeno da je 21-godišnjak u organizmu imao 1,77 g/kg alkohola. Kada su se policijski službenici udaljavali s uhićenom osobom u vozilu, iz skupine građana maloljetnik s područja Međimurske županije u službeno vozilo bacio je nekoliko kamena te ga oštetio. Materijalna šteta na vozilu utvrdit će se naknadno. 

Protiv 21-godišnjaka je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku zbog počinjenih kaznenih djela Prijetnja i Oštećenje tuđe stvari te je 2. siječnja predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske, a nakon ispitivanja na državnom odvjetništvu, sudac istrage mu je odredio istražni zatvor. 

Prema maloljetniku će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku za mladež zbog počinjenja kaznenog djela Oštećenje tuđe stvari.

Također je u vrijeme postupanja prema 21-godišnjaku nepoznata osoba u blizini ispalila nekoliko hitaca iz nepoznatog oružja u zrak. Pronađena je jedna čahura streljiva kratkog vatrenog oružja. Kriminalistička istraživanja oko pucanja iz oružja se nastavljaju - kažu u PU međimurskoj.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Vezani članci

Reci što misliš!