U Štefancu ukrali 40 komada tovljenih pataka

Policija uprava međimurska i danas javlja o nekoliko krađa. Izvješće započinjemo krađom koja se dogodila u Štefancu i to u ulici Zrinskih. Niame, tijekom noći s 30. na 31. srpanja nepoznati počinitelj je iz otključanog štaglja ukrao 40 komada tovljenih pataka težine oko 3 kg. Pernate životine su bile vlasništvo 42-godišnjaka iz Štefanca, a materijalna šteta cijeni se na nekoliko tisuća kuna.

U Čakovcu, u Parku Zrinskih, 31. srpnja u vremenu od 14.30 do 15.30 sati nepoznati počinitelj nasilno je otvorio prozor na suvozačevim vratima osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka u vlasništvu 59-godišnjakinje iz Dragoslavca. Iz automobila je ukrao jedno prijenosno računalo i jedan mobitel.

Nedaleko Preloga, u polju Okoljec u vremenu od 25. do 31. srpnja nepoznati počinitelj provalio je u skladište doma Planinarskog društva iz Preloga. Lopov je iz unutrašnjosti otuđio jednu motornu kosilicu i 10 metalnih stolica. Nakon toga provalio je u prostorije doma odakle je odnio plinsko kuhalo sa plinskom bocom, te više komada tanjura i pribora za jelo.

U Turčišću u razdoblju od 14. do 30. srpnja nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću 39-godišnjaka iz Čakovca. Nasilno je otvorio garažna vrata obiteljske kuće te je iz unutrašnjosti otuđio set ključeva i dio kompresorskog seta. 

Nakon toga provalio je u kamp-kućicu koja se nalazila u dvorištu iz koje nije ništa ukrao.  Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su tešku krađu počinili 13-godišnjak i 10-godišnjak iz Piškorovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije