SKORO IZBIO POŽAR

MURSKO SREDIŠĆE Strojarnica supermarketa bila puna dima

Brza reakcija vatrogasaca DVD Mursko Središće spriječila je jučerašnju moguću katastrofu nakon dojave o incidentu u strojarnici supermarketa u Murskom Središću

Nakon dojave o požaru u strojarnici, tri vozila s 11 vatrogasaca odmah su krenula prema mjestu incidenta. Po dolasku na teren, vatrogasci su otkrili da je prostor strojarnice pun dima, ali nije bilo jasnih znakova aktivnog požara.

Navalna grupa, opremljena aparatima za zaštitu dišnih organa, pod vodstvom voditelja, odmah je krenula u istraživanje situacije. Brzo su utvrdili da nije riječ o požaru, već o istjecanju ulja iz stroja zbog pregrijanog motora, što je rezultiralo zadimljenjem prostora.

Da bi osigurali ventilaciju i eliminirali dim iz prostorije supermarketa, vatrogasci su postavili nadtlačni ventilator na ulazna vrata. Nakon što je prostor očišćen, vatrogasci su prionuli na pospremanje opreme i vratili se u spremište.

Istovremeno, prva ekipa vatrogasaca bila je angažirana na pripremi za počasnu stražu i čuvanje Božjeg groba kod Crkve, što pokazuje njihovu predanost i spremnost za različite zadatke.

Uz vatrogasce Murskog Središća, na terenu su sudjelovali i pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Čakovec, te djelatnici elektre, plina i policije, što je pokazalo sjajnu koordinaciju i suradnju svih relevantnih službi u ovakvim situacijama.

Incident je završio bez ozbiljnijih posljedica zahvaljujući brzoj i učinkovitoj intervenciji vatrogasaca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije