NEPRAVOMOĆNA PRESUDA

DOGAĐAJ U CENTRU ČAKOVCA Koliko koštaju dva slomljena zuba?

Prije točno pet godina, početkom veljače, u Ulici kralja Tomislava u Čakovcu napadnut je tada 38-godišnji stanar

Huligani su te noći “ledenicama” gađali prozore na zgradi, a kad je sišao među njih iznenada je dobio nekoliko udaraca. Slomljena su mu dva sjekutića i članak prsta lijeve šake.

-Tri puta u dvije sekunde pogodio me direktno u zube. Bio je nevjerojatno brz i precizan. Istog trena shvatio sam da je mali utreniran, a poslije sam saznao da je trenirao boks. Opet se zaletio, ali sam rukama obranio lice. Dotrčao je ostatak ekipe i njegova cura pa su ga zaustavili – ispričao nam je nakon incidenta ozlijeđeni čovjek, opisujući u kakav se divlji zapad vikendom i noću pretvara centar Čakovca.

Napadač je bio tada stariji maloljetnik iz Podturna koji je već bio poznat policiji. U međuvremenu je provedeno suđenje zbog kaznenog djela nanošenja teške tjelesne ozljede. Mladiću je suđeno i pravomoćno presuđeno po maloljetničkom zakonu.

Potom je krenula privatna parnica radi naknade štete. I parnica je dovršena te je donijeta takozvana presuda zbog ogluhe. Naime, optuženi mladić nije dostavio odgovor na tužbu. Zasad nepravomoćno, naloženo mu je da muškarcu kojeg je teško ozlijedio nadoknadi štetu od 6.164 eura, uz 411 eura parničnih troškova.

*Preuzeto iz Lista Međimurje br. 3589

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije