LAKA MU MEĐIMURSKA ZEMLJA

VELIKA TUGA Preminuo je poduzetnik i istaknuti sportski djelatnik Damir Dominić

Preminuo je Damir Dominić (56) istaknuti sportski djelatnik, poduzetnik i dugogodišnji predsjednik NK Galeb Oporovec

Dominić je također bio dopredsjednik Međimurskog nogometnog saveza i član skupštine Hrvatskog nogometnog saveza u prošlom mandatu te poznat kao iskusni igrač i vratar malonogometne ekipe “Iskusni jahači”.

Damir Dominić ostavio je neizbrisiv trag u sportskoj zajednici Međimurja svojim neumornim radom i strašću prema sportu. Njegova uloga kao predsjednika NK Galeb Oporovec bila je od ključne važnosti za razvoj kluba i promociju nogometa u regiji. Kao dopredsjednik Nogometnog saveza Međimurja, Dominić je bio ključni čimbenik u organizaciji brojnih sportskih događaja i aktivnosti.

Uz svoje sportske angažmane, Dominić je također bio uspješan poduzetnik, što ga je činilo važnim članom zajednice izvan sportskih terena.

Odlazak Damira Dominića ostavlja veliku prazninu u srcima svih koji su ga poznavali i surađivali s njim. Njegova strast prema sportu ostat će zapamćeni kao inspiracija za buduće generacije sportskih entuzijasta u Međimurju.

Izražavamo iskrenu sućut obitelji, prijateljima i suradnicima Damira Dominića. Neka mu laka međimurska zemljica bude vječni dom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije