Provale u vrtić, srednju školu i mrtvačnicu

U današnjem izvješću o stanju sigurnosti u međimurskom kraju policija javlja o nekoliko krađa.

U ulici Lavoslava Ružičke u Čakovcu u vremenu od 26. do 28. svibnja nepoznati počinitelj provalio je u dječji vrtić. Sa stražnje strane objekta razvalio je vrata, ušao u vrtić iz kojeg je odnio LCD monitor.

U Donjem Vidovcu na mjesnom groblju koje je locirano na adresi Pavleka Miškine, u vremenu od 25. do 28. svibnja nepoznati počinitelj provalio je u mrtvačnicu. Počinitelj je tjelesnom snagom potisnuo dvokrilna vrata spremišta odakle je ukrao motorni trimer i dva kanistra sa po deset litara benzina. Zatim je ušao u pomoćne prostorije iz kojih je odnio samohodnu motornu kosilicu. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U čakovečkoj ulici Vladimira Nazora, 28. svibnja oko 1.47 sati nepoznati počinitelj pokušao je izvršiti tešku krađu iz zgrade gimnazije. Počinitelj je nasilno otvorio prozor hodnika, između škole i sportske dvorane, a nakon toga i vrata  škole. Zbog uključenja alarmnog uređaja počinitelj je odustao od dovršenja kaznenog djela, te se udaljio u nepoznatom pravcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije