Krađe u Čakovcu i Nedelišću, teža ozljeda dječaka nakon pada s bicikla

U Čakovcu, u ulici Milke Trnine, 29. svibnja u vremenu od 0 do 7 sati nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekat u vlasništvu 29-godišnjaka.

Počinitelj se popeo na stražnji dio krovišta, a zatim je podesnim alatom nasilno otvorio prozor i ušao u lokal. Iz nezaključane kase otuđio je manju količinu domaćeg novca, a iz kuhinje razne suhomesnate proizvode i bezalkoholna pića. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna.

U Nedelišću u Kalničkoj ulici, u vremenu od 5. do 28. svibnja nepoznati počinitelj je iz kuće 56-godišnjaka izvršio krađu zlatnog nakita.

Počinitelj je otvorio dupli prozor koji je bio otvoren na kip, a zatim je iz unutrašnjosti kuće otuđio 4 zlatna prstena, 1 prsten pečatnjak i 1 zlatnu ogrlicu. Nakon toga pokušao je otključati metalnu kasu u čemu nije uspio. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv svih počinitelja slijedi podnošenje kaznenih prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Domašinec: Pao s bicikla te se teže ozlijedio

U Domašincu, u ulici Marka Kovač, 29. svibnja oko 19.30 sati, na asfaltiranom školskom igralištu prilikom vožnje biciklom 14-godišnji maloljetnik izgubio je ravnotežu, te se prevrnuo i pao na asfalt.

Roditelji su ozlijeđenog maloljetnika prevezli u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je tvrđeno da je teže ozlijeđen, ali je nakon ukazane liječničke pomoći pušten na kućnu njegu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije