DETALJI STRAVE U PARAGU

PUCALE SU DVIJE OSOBE? Policija utvrđuje tko je ispalio hice koji su ubili jednu i ranili više osoba

Pokušava se utvrditi tko je od dvojice mladića starih 22 i 27 godina ispalio hice koji su pogodili okupljene osobe i jednu usmrtili

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je na ulici u Paragu došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između članova dviju obitelji, muške osobe rođene 1980. godine i njegova maloljetnog sina s jedne strane te muških osoba rođenih 1970., 1994. i 1999. godine i maloljetnika s druge strane.

– U sukob se umiješala i muška osoba rođena 1982. godine. Potom su počinitelji rođeni 1999. i 1994. godine iz puške ispalili nekoliko hitaca u zrak i prema okupljenima, kojom prilikom je od zadobivenih ozljeda, nažalost, smrtno stradala ženska osoba rođena 1962. godine. Prilikom pucnjave ozljede su zadobile muške osobe rođene 1980., 1983. i 2001. godine te maloljetnica i dijete – izvijestila je policija.

Pokušava se utvrditi tko je od dvojice mladića starih 22 i 27 godina ispalio hice koji su pogodili okupljene osobe i jednu usmrtili. Postoje, kako neslužbeno doznajemo, dvije verzije koje su ispričali svjedoci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije