Lopovi “ordinirali” po vikend kući, štaglju i voćnjaku

U izvješću iz policije i danas stižu informacije o nekoliko krađa. U poljskom predjelu zvanom “Berek” u blizini Pribislavca, u razdoblju od 14. do 27. veljače, nepoznati počinitelj provalio je u spremište drvene vikend kučice odakle je otuđio bušilicu i razni alat.

U Belici, u Ulici dr. Ljudevita Gaja, s 26. na 27. veljače, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt privatnog poduzeća. Počinitelj je otuđio novac te nasilno otvorio aparat za igru iz kojeg je ukrao kutiju sa kovanim novcem.                                              

U Turčišću, s 26. na 27. veljače od 20 do 7.30 sati, nepoznati počinitelj je provalio u štagalj. Nakon što je pokidao lokot na vratima, ukrao je bakreni kotao za pečenje rakije, brusilicu i razni alat, a materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

  
U poljskom predjelu zvanom “Krč” u blizini Štrukovca, u razdoblju od 25. do 27. veljače, nepoznati počinitelj je iz ograđenog voćnjaka sa betonskih stupova skinuo i otuđio nekoliko stotina metara pocinčane žice. I ovdje se materijalna šteta procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Maloljetnici iz Kotoribe počinili tešku krađu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su u Kotoribi, u Novoj ulici, u razdoblju od 1. do 19. veljače kazneno djelo teške krađe počinili dvojica maloljetnika i jedno dijete iz Kotoribe. Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije