U Čakovcu iz kuće ukrao osobne dokumente i novac

U Čakovcu iz kuće ukrao osobne dokumente i novac

U Čakovcu, u Ulici Mihalja Bučića, 3. siječnja od 11 do 12 sati, nepoznati  počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, tako da je tjelesnom snagom nasilno otvorio prozor, te je ušavši u unutrašnjost otuđio osobne dokumente, domaći i strani novac. Materijalna šteta procjenjuje se na više od tisuću kuna.


Policija pronašla vozilo koje je ukradeno u Čakovcu

Policijski službenici su u Mačkovcu na parkiralištu ispred crkve, u Ulici bana Josipa Jelačića, 3. siječnja, pronašli su osobno vozilo varaždinskih registracijskih oznaka, koje je otuđeno u Čakovcu, u Ulici Jože Požgaja, 1. siječnja od 5 do 6.30 sati.

U vozilu su pronađene sve stvari osim novca. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuću kuna.

Protiv svih počinitelja slijedi podnošenje kaznenih prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.


Dopuna PU Međimurske za požar kod Dekanovca

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u polju zvanom “Lesiček”, nedaleko mjesta Dekanovec, 2. siječnja oko 20.30 sati, došlo do požara na krovištu lovačkog doma u kojem je izgorjelo krovište oko dimnjaka na površini 120 x 230 cm.

Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Dekanovec. Inspektor zaštite od požara Policijske uprave međimurske utvrdio je da je uzrok požara proboj topline iz dimnjaka na drvenu krovnu konstrukciju.

Materijalna šteta procjenjuje se na više od deset tisuća kuna. Slijedi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije