Krađu iz škole spriječila djelatnica, uhvaćen lopov koji je krao u Čakovcu

Krađu iz škole spriječila djelatnica, uhvaćen lopov koji je krao u Čakovcu

U Pribislavcu, u Kaštelanskoj ulici, 8. prosinca oko 18 sati, tri nepoznate muške osobe mlađe životne dobi, tjelesnom snagom nasilno su otvorile vrata škole i ušle u unutrašnjost gdje ih je u daljnjoj namjeri spriječila djelatnica škole, te su se udaljili u nepoznatom smjeru.

U Čakovcu, u Ulici Miroslava Krleže, 8. prosinca od 8 do 15.40 sati, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio prozor, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio strani novac i zlatni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U Čakovcu, u Ulici Miroslava Krleže, 8. prosinca od 8.40 do 10.10 sati, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio prozor, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio zlatni i srebreni nakit, te novčanik sa domaćim novcem i bankomat karticama. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Također u Čakovcu, u Ulici Lavoslava Ružičke, 7./8. prosinca od 15 do 7 sati, nepoznati počinitelj provalio je u dječji vrtić, tako da je tjelesnom snagom nasilno otvorio vrata, a zatim je ušao u unutrašnjost odakle je otuđio prijenosno računalo. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U Vratišincu, u Ulici Brodec, 7./8. prosinca od 22.30 do 6.20 sati, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu privatnog poduzeća iz Čakovca, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio ulazna vrata, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio domaći novac, cigarete, suhomesnate proizvode, alkoholna pića i druge proizvode. Materijalna šteta procjenjuje se na više od deset tisuća kuna.

Kako javlja PU Međimurska, uhvaćen je 30-godišnji lopov iz Orehovice kojie je krao u Čakovcu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da je 30-godišnjak iz Orehovice počinio kaznena djela:
 – u Čakovcu, u Zagrebačkoj ulici, 15. rujna oko 19.15 sati, krađu iz trgovine privatnog poduzeća,
– u Čakovcu, u Ulici Ivane Brlić Mažuranić, u razdoblju od 18. do 20. studenog, tešku krađu iz obiteljske kuće,
–  u Čakovcu, na Trgu Svetog Antuna Padovanskog, 3. prosinca od 8 do 11.30 sati, tešku krađu iz župne crkve,
– u Čakovcu, u Ulici Vinka Žganca, u razdoblju od 4. do 6. prosinca, tešku krađu iz obiteljske kuće.

Protiv svih počinitelja slijedi podnošenje kaznenih prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije