Lopovi ne miruju: Krađe u Novom Selu Rok, Gardinovcu, Maloj Subotici…

Lopovi ne miruju: Krađe u Novom Selu Rok, Gardinovcu, Maloj Subotici…

U Novom Selu Rok, u Ulici Ive Lole Ribara, 29. studenog od ponoći do 6 sati, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt privatnog poduzeća, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio prozor, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio razna alkoholna pića.

Potom je nasilno otvorio aparat za igru iz kojeg je otuđio neutvrđenu količinu domaćeg kovanog novca. Materijalna šteta utvrditi će se naknadno.

U Gardinovcu, 28./29. studenog od 22.30 do 7.30 sati, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt privatnog poduzeća, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio domaći novac.

Potom je nasilno otvorio aparatu za igru iz kojeg je otuđio neutvrđenu količinu domaćeg novca. Materijalna šteta utvrditi će se naknadno.

U šumskom predjelu zvanom “Sobočki gaj”, u blizini Male Subotice, 29. studenog od 14 do 15 sati, 32. i 26-godišnjak iz Pribislavca motornom pilom porušili 6 komada drva agacije, ukupne drvne mase oko 2,4 m³, te ih pripremili za odvoženje.

U svojoj nakani spriječio ih je šumar i policijski službenici koji su ih zatekli u izvršenju kaznenog djela. Materijalna šteta utvrditi će se naknadno.

U Gornjem Hrašćanu, u Čakovečkoj ulici, u razdoblju od 22. do 29. studenog, nepoznati počinitelj je iz nezaključanog štaglja otuđio dva elektromotora i 20 metara električnog kabela. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv svih počinitelja slijedi podnošenje kaznenih prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije