NESREĆA KOD TOTOVCA

IZVLAČILI GA VATROGASCI Pijan ‘pokosio’ dva automobila u suprotnoj traci, četiri osobe završile u bolnici

Pijani vozač (54) je izazvao kaos na cesti između Totovca i Vularije, a vozačka dozvola bila mu je oduzeta jer nije obavio izvanredni liječnički pregled!

U nedjelju, 31. svibnja oko 19 sati i 30 minuta na prometnici između Totovca i Vularije, 54-godišnji vozač osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka, u koncentraciji od 1,83 promila skrivio je prometnu nesreću.

Za vrijeme vožnje, vozačka dozvola bila mu je oduzeta jer nije obavio izvanredni liječnički pregled. U desnom je zavoju sletio na suprotnu traku i prednjim dijelom udario u bočni dio teretnog automobila čakovečkih registarskih oznaka kojim je upravljao vozač 1983. godište. Teretni automobil je potom udario i u prometnu ploču. U nastavku je vozač koji je skrivio nesreću prednjim dijelom udario i u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka kojim je upravljala vozačica (1975. godište), javlja nam PU međimurska.

Vozilom hitne pomoći u ŽB Čakovec prevezen je vozač koji je skrivio nesreću, te vozačica osobnog automobila i dva putnika iz vozila. Svi su pušteni kući jer su zadobili lakše ozljede.

Vozaču koji je skrivio prometnu nesreću su vatrogasci JVP Čakovec pomagali u vađenju iz vozila, a cesta je zbog očevida bila zatvorena do 22:30 sati.

Vozač koji je skrivio prometnu nesreću će se prekršajno sankcionirati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije