Lopovi i dalje aktivni: Svakakve krađe diljem Međimurja

Lopovi i dalje aktivni: Svakakve krađe diljem Međimurja

U Maloj Subotici, u Ulici Ivana Vurušića, 20./21. studenog od 13.30 do 17, sati nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio nekoliko satova, zlatni i srebreni nakit i jednu igraću konzolu (play station).

Potom je razbio jedan “iPad” uređaj i jedno prijenosno računalo. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

U Žabniku, u Zavrtnoj ulici, u vremenskom razdoblju od 19. do 21. studenog, nepoznati počinitelj provalio je u vikend kuću, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je u unutrašnjosti ispreturao stvari i otuđio nekoliko komada jaja. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U Zebanec Selu, 21. studenog, od ponoći do 5.15 sati, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekat privatnog poduzeća, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio veću količinu raznih vrsta cigareta.

Potom je nasilno otvorio dva aparata za igre iz kojih je otuđio domaći novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U Čakovcu, u Ulici Ivana Gorana Kovačića, 18. studenog od 8.30 do 15 sati, nepoznati počinitelj je u Županijskoj bolnici provalio u kancelariju, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio monitor. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U Praporčanu, u Ulici Zrinskih, u razdoblju od 16 do 18. studenog, nepoznati počinitelj je u šumi otuđio vitlo za traktor, tako da je na neutvrđen način skinuo lokot sa lanca kojim je vitlo bilo vezano za drvo. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U Čakovcu, u Ulici Ivane Brlić Mažuranić, u razdoblju od 18. do 20. studenog, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio prozor, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio veću količinu zlatnog i dijamantnog nakita, te više bankomat kartica. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.

Također u Čakovcu, u Ulici Slavka Kolara, 19./20. studenog od 11.30 do 8.30 sati, nepoznati počinitelj iskoristio je nepažnju ukućana, te je ušao u nezaključanu kuću odakle je otuđio domaći i strani novac. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv svih počinitelja slijedi podnošenje kaznenih prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije