Lopov iz Čakovca krade i u Karlovcu, kod Sivice ukrali 11 stabala graba

Lopov iz Čakovca krade i u Karlovcu, kod Sivice ukrali 11 stabala graba

Kako piše karlovački portal KAportal.hr, u poplavi informacija o nepoznatim počiniteljima krađa, provala i pljački, policija je konačno objavila i jednu o dvojici otkrivenih kradljivaca. Naime, utvrđeno je da su dva 30-godišnjaka iz Zagreba i Čakovca u periodu od 3. do 14 studenog na području Karlovca počinili 4 kaznena djela krađe i 2 kaznena djela teške krađe.

Na putu serijskih lopova našla se zdravstvena ustanova u Ulici V. Mačeka gdje su ukrali laptop, obrtnički centar u Haulikovoj gdje su ukrali novčanik te se na bankomatu poslužili s novcem te Opća bolnica Karlovac u kojoj su iz garderobe ukrali novčanike djelatnika.

Lopovski dvojac operirao je i po kioscima i stanovima, a ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima je oko 20 tisuća kuna. Oba 30-godišnjaka su zbog osnovane sumnje da su počinili više kaznenih djela uz Posebno izvješće dovedeni Općinskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Policija i dalje traga za počiniteljima serije provala u karlovačke ustanove, među njima i prostor gradske uprave.


U šumi ukrali jedanaest stabala graba

U šumskom predjelu zvanom “Sivička dubrava”, u blizini Sivice, u razdoblju od 30. listopada do 11. studenog, nepoznati počinitelj porušio je i otuđio 11 stabala graba ukupne drvne mase 6,57 m³.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije