SUKOB TROJICE MUŠKARACA

KRVAVI OBRAČUN U VULARIJI Verbalni i fizički sukob završio pucnjavom, dvije osobe u bolnici

Policija ne spominje o kakvom se oružju radi, no neslužbeno doznajemo da se pucalo iz pištolja. Stradali su 28 i 63-godišnjak

U krvavom obračunu koji se u subotu oko 19 sati dogodio u Vulariji u nastavku Dravske ulice na prilaznom putu, vatrenim su oružjem upucane dvije osobe. 

– One su zbog zadobivenih ozljeda hitno prevezene u Županijsku bolnicu Čakovec. Težina ozljeda zasad nije poznata. U tijeku je policijski očevid, a na terenu je i državna odvjetnica – rekli su nam u policiji.

>> FOTO Pucnjava u Vulariji: Dvije osobe ranjene i hitno prevezene u bolnicu, na terenu interventna policija

Kako doznajemo došlo je obračuna između tri osobe. Prvo je izbio verbalni, zatim fizički sukob da bi na kraju sve završilo pucnjavom. Policija ne spominje o kakvom se oružju radi, no neslužbeno doznajemo da se pucalo iz pištolja.

U pucnjavi su ozlijeđeni 28-godišnjak i 63-godišnjak i u bolnici im pružaju liječničku pomoć. U sukobu je sudjelovao i treći muškarac rođen 1959. godine.

Policija i državna odvjetnica na mjestu nemilog događaja obavljaju očevid i kriminlaistička istraživanja kako bi se utvrdile sve okolnosti. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije