Nestala Anamarija Blagus iz Oporovca

Nestala Anamarija Blagus iz Oporovca

Policijska uprava međimurska, 13. listopada zaprimila je obavijest od muškarca iz Oporovca, koji je prijavio nestanak svoje sestre. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je Anamarija Blagus studirala u Rijeci, a tijekom ljetnih mjeseci radila u Baškoj na otoku Krku do kraja kolovoza odakle je otišla u Zagreb.

Iz Zagreba se javila bratu putem Facebooka krajem mjeseca rujna, a posljednji puta se sredinom mjeseca listopada javila bivšem mladiću također putem Facebooka. Navodno se javila i jednom prijatelju, poručivši mu da ne želi imati veze s obitelji.

– S Anamarijom se nisam čula od kolovoza – rekla je u ponedjeljak majka Josipa. Zamolila je sve koji nešto znaju o Anamariji da to jave policiji ili obitelji u Oporovcu.

Osobni opis – ženska osoba starosti 22 godine, visine oko 160 cm, srednje tjelesne građe, crne guste duže kose, smeđih očiju. Na desnom gležnju ima tetovažu ruže, a na cijelim leđima tetovažu u obliku krila.

Provode se intenzivne mjere traganja za nestalom ženskom osobom, a također se utvrđuju sve okolnosti i činjenice vezane uz njezin nestanak.

Molimo građane ukoliko imaju bilo kakva saznanja vezana uz nestanak ženske osobe da to dojave policiji na broj “192”.

Anamarija Blagus

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije