Provalio u auto, ukrao radio, oštetio karoseriju, ispustio zrak iz guma…

Provalio u auto, ukrao radio, oštetio karoseriju, ispustio zrak iz guma…

U Vrhovljanu, u Gospodarskoj ulici, 2./3. studenoga od 17.30 do 7.30 sati, nepoznati počinitelj provalio je u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka tako da je tjelesnom snagom otvorio pomični krov, a zatim je otvorio vrata vozila.

Ušavši u vozilo otuđio je auto-radio. Potom je podesnim predmetom nanio mehanička oštećenja po karoseriji vozila, ispustio je zrak iz sve četiri gume, pokušao nasilno otvoriti poklopac motora, te je na kraju otuđio čep spremnika goriva. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna.

U Kotoribi iz kioska ukrao dva mobitela i slatkiše

U Kotoribi, u Ulici Kralja Tomislava, 2./3. studenoga od 20 do 5.55 sati, nepoznati počinitelj provalio je u kiosk poduzeća iz Zagreba, tako da je kamenom razbio staklo, a zatim je iz kioska otuđio dva mobilna telefona i razne vrste slatkiša. Materijalna šteta utvrditi će se naknadno.


Ukrao 800 kilograma jabuka

U Nedelišću, u Varaždinskoj ulici, u razdoblju od 31. listopada do 2. studenoga, nepoznati počinitelj je tjelesnom snagom pritisnuo žičanu ogradu i iz voćnjaka poduzeća iz Čakovca otuđio oko 800 kilograma jabuka raznih sorti i 6 PVC boxeva dimenzije 120x80x60 cm. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Krali bakrene cijevi u Vučetincu

U Vučetincu, 2./3. studenoga od 18 do 9.30 sati, nepoznati počinitelj je tjelesnom snagom sa župne crkve skinuo i otuđio s nosača na zidu 4 bakrene cijevi dužine od 6 metara. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv svih počinitelja slijedi podnošenje kaznenih prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije