Lopov ušao u štagalj gdje je odgurnuo vlasnika i pobjegao

Lopov ušao u štagalj gdje je odgurnuo vlasnika i pobjegao

U Turčišću, 24. listopada oko 20 sati, nepoznati počinitelj ušao je u nezaključani štagalj gdje ga je zatekao vlasnik. Nepoznati počinitelj u bijegu je odgurnuo vlasnika i pobjegao u pravcu polja. U štaglju je ostavio PVC vrećicu sa predmetima pripremljenim za odnošenje.

Nepoznati počinitelj je muškarac visine oko 190 cm, mršave tjelesne građe, na glavi je imao sivu kapu, a na leđima ruksak.

Provode se kriminalistička istraživanja, te nakon utvrđivanja svih relevantnih činjenica slijedi nadopuna događaja.

U Mihovljanu ukrao preko 400 kilograma aluminija i mesinga

U Mihovljanu, u Ulici Marka Kovača, u razdoblju od 22. do 24. listopada, nepoznati počinitelj je provalio u skladišni prostor privatnog poduzeća, tako da je podesnim predmetom skinuo lokot sa vratiju, a zatim je iz unutrašnjosti skladišta otuđio 82 komada aluminijskih odrezaka ukupne težine 100 kilograma i 300 kilograma mesingane strugotine. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu. 

U Goričanu, u Dravskoj ulici, u razdoblju od 22. do 24. listopada, nepoznati počinitelj je provalio u proizvodnu halu privatnog poduzeća, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio bakrenu cijev promjera 12 milimetara namotanu na kolut težine oko 15 kilograma i 8 bakrenih profila ukupne dužine 24 metara.
Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv svih počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije