Gorjelo na dvadesetak parcela, provale u Murskom Središću i Čakovcu

Gorjelo na dvadesetak parcela, provale u Murskom Središću i Čakovcu

U poljskom predjelu zvanom “Donje trate”, u blizini Male Subotice, 17. listopada oko 15.10 sati, na poljoprivrednoj površini od oko 800 x 1000 metara došlo je do požara na 20-tak parcela.

U požaru su na tri parcele izgorjeli nasadi kukuruza, dok je na ostalim parcelama izgorjela kukuruzovina i strnište.

Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnog vatrogasnog društva Mala Subotica. Nakon utvrđivanja svih relevantnih činjenica slijedi nadopuna događaja.

U Murskom Središću, u Ulici Sitnice, 16. listopada od 21 do 22 sati, nepoznati počinitelj je nepovlasno došao u posjed originalnog ključa obiteljske kuće, te je ušavši u unutrašnjost otuđio dva zlatna prstena i razbio staklo na prozoru. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U Čakovcu, u Ulici ZAVNOH-a, 17. listopada od 15.35 do 16 sati, nepoznati počinitelj je iz otključanog kombi vozila parkiranog u dvorištu obiteljske kuće, otuđio ruksak u kojem se nalazio domaći novac, mobitel, GPS i osobni dokumenti. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije