Krađe u Prelogu: Ukrali bakar, dijelove motora, fotoaparate, gedore…

Krađe u Prelogu: Ukrali bakar, dijelove motora, fotoaparate, gedore…

U Prelogu, u Ulici Kralja Zvonimira, u razdoblju od 7. do 10. listopada, nepoznati počinitelj provalio je u skladište privatnog poduzeća, tako da se popeo na krov objekta, razmaknuo crjepove i ušao u unutrašnjost odakle je otuđio razne bakrene i mesingane spojnice za ugradnju centralnog grijanja i vodovoda. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko desetaka tisuća kuna.


“Kradač mehaničar” ukrao dijelove motora, gedore, produžne kable…

U Prelogu,u Čakovečkoj ulici, 7. listopada od 8 do 18 sati, nepoznati počinitelj ušao u nezaključanu šupu odakle je otuđio dvije bakrene cijevi dužine 3 metara.

Potom je u šupi pronašao ključ gospodarske prostorije koja služi kao radionica, te je ušavši u unutrašnjost otuđio razne dijelove motora za mopede i motocikle, motor za kosilicu, set ključeva “gedore” i tri električna produžna kabla. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Čakovec: Iz privatnog poduzeća ukrao novac, prijenosno računalo i fotoaparate

U Čakovcu, u Uskoj ulici, 6./7. listopada od 20.30 do 9 sati, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu privatnog poduzeća, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata trgovine, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio domaći novac, prijenosno računalo i šest komada fotoaparata. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv svih počinitelja slijedi podnošenje kaznenih prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije