VOZAČICA OZLIJEĐENA

KRŠ I LOM U LOPATINCU Vozačica s 1,05 promila sletjela s ceste i udarila u betonski prilaz kuće

Nesreća se dogodila u Lopatincu u subotu u večernjim satima

Tijekom proteklog vikenda na međimurskim prometnicama dogodile su se ukupno tri prometne nesreće, od čega jedna prometna nesreća s ozlijeđenim osobama (lakše ozlijeđena jedna osoba) i dvije prometne nesreće s nastalom materijalnom štetom.

Greške koje su prethodile prometnim nesrećama su nepropisna i neprilagođena brzina kod jedne prometne nesreće, nepoštivanje prednosti prolaska kod jedne prometne nesreće te nepropisno okretanje, skretanje i vožnja unatrag kod jedne nesreće.

Prisutnost alkohola u krvi kod sudionika prometnih nesreća tijekom dana vikenda utvrđena je kod vozačice teretnog automobila, 32-godišnjakinje s područja Općine Štrigova, u koncentraciji od 1,05 grama po kilogramu u prometnoj nesreći s ozlijeđenim osobama koja se dogodila u subotu, 9. studenoga oko 22 sata u Lopatincu u Ulici Ivana Gorana Kovačića.

Kako doznajemo iz policije, vozačica je sišla izvan kolnika na zavoju, udarila u betonski kućni prilaz, a u nastavku kretanja vozilo je odbačeno na cestu. Zbog očevida, cesta je neko vrijeme bila zatvorena. Prema informacijama iz policije, vozačica je lakše ozlijeđena, a u nastavku donosimo i fotografiju s mjesta nesreće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije