VELIKA BOL

TUGA U MEĐIMURJU Prijatelji se opraštaju od poginulih u strašnoj nesreći: ‘Neka te čuvaju anđeli…’

Edi N. (22) i njegova djevojka Žaklina M. (23) poginuli su u srijedu u teškoj nesreći u Međimurju. Mnogobrojni prijatelji shrvani su tugom i od para se opraštaju preko društvenih mreža

Teške nesreće odnijele su šest života na hrvatskim cestama u srijedu, a najtragičnija je bila u Međimurju. U frontalnom sudaru dva automobila u konačnici je poginulo troje ljudi. 

Na mjestu nesreće poginuo je mladi par, Edi N. (22) i Žaklina M. (23), oboje s međimurskog područja. Nakon teške nesreće još je troje ljudi hitno prevezeno u bolnicu, gdje je žena (77) podlegla teškim ozljedama, prenosi 24sata.

Od mladog para brojni prijatelji opraštaju se porukama na Facebooku. 

– Riječi su suvišne… Samo bol…. Počivali u miru… stoji u jednoj, a u drugoj se poručuje ‘neka te čuvaju anđeli i ‘otišli ste prerano’. 

– Tresem se od tuge. Poginuli su mi rođaci. Pa još nije ni počeo živjeti kako se ono kaže. Bio je s djevojkom. Zamišljali su sretnu budućnost, imali planove. Ne znam što da vam kažem jer nemam riječi za ovaj užas koji se dogodio … – rekao je za Jutarnji list rođak mladića koji je poginuo u nesreći. 

Mještanin Peklenice ispričao je kako je mladić iz omiljene obitelji u mjestu, a javila nam se i poznanica djevojke koja je stradala u nesreći koja je ispričala kako je uvijek bila vrckava i puna života, piše 24sata.

– Nije bilo dana da se ona nije nasmijala i bila je puna optimizma. Bila je odličan učenik. Kad god bi se srele vidjelo bi se na njoj da se nije promijenila, žao mi je što je s ovog svijeta otišla tako vesela i druželjubiva cura – ispričala je

Susjed koji je trenutno u Njemačkoj nije želio puno komentirati.

– Malo me pogodilo sve ovo, ne bi htio o tome previše pričati. Ja sam sada trenutno u Njemačkoj. Čuo sam što se dogodilo. Bila je članica DVD-a Gornji Vidovec u kojem sam i ja. Žao mi je – kratko je rekao.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije