Učenik teško ozlijeđen u sudaru s drugim biciklistom ispred škole

Učenik teško ozlijeđen u sudaru s drugim biciklistom ispred škole

Učenik OŠ Nedelišće teško je ozlijeđen ispred škole na Trgu Republike. U ponedjeljak oko 17.50 sati neoprezno se biciklom uključivao u promet iz dvorišta škole i udario u drugo dijete na biciklu.

Obojica su se prevrnula i pala na kolnik. U Županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je da je jedan od njih teško ozlijeđen. Za vrijeme vožnje biciklom nisu koristili zaštitnu kacigu na glavi, iako se prema zakonu djeca do 16 godina ne smiju voziti bez nje. Kazna je za taj prekršaj 300 kuna.

Prometne nesreće i u Selnici i Čakovcu

U Selnici, u Čakovečkoj ulici, 19. rujna oko 16.35 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 25-godišnjak iz Brezovca, zbog neprilagođene brzine u zavoju prešao na  prometnu traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera te udario u osobni automobil čakovečkih registracijkih oznaka s kojim je upravljao 51-godišnjak također iz Brezovca.

U Županijskoj bolnici Čakovec utvrđeno je da je 51-godišnji vozač zadobio teške tjelesne ozljede pa je zadržan na liječenju. Protiv 25-godišnjeg vozača slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U Čakovcu, na raskrižju ulica Zrinsko-frankopanske, Športske i Ulice dr. Ivana Novaka, 19. rujna oko 8.35 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 38-godišnjak iz Čakovca, pretjecao osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka, koji se približavao obilježenom pješačkom prijelazu, zbog čega je udario u bicikl s kojim je preko obilježenog pješačkog prijelaza upravljao maloljetnik iz Novog Sela na Dravi.

Ozlijeđenom vozaču bicikla u Županijsku bolnici Čakovec pružena je liječnička pomoć, te je utvrđeno da je zadobio teške tjelesne ozljede. Protiv 38-godišnjeg vozača slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije