U Novakovcu i Dekanovcu meta aparati za zabavu

U Novakovcu i Dekanovcu meta aparati za zabavu

U noći s nedjelje na ponedjeljak zabilježene su dvije gotovo identične krađe i to u kafićima susjednih sela, gdje je meta provalnika bio – dobro “napunjen” aparat za zabavu. U svakom od kafića zabilježena je šteta od nekoliko tisuća kuna.

U Novakovcu, u Glavnoj ulici, 18./19. rujna od 23 do 7 sati, nepoznati počinitelj je provalio u kafić te je ušavši u unutrašnjost nasilno otvorio aparat za igru iz kojeg je otuđio kutiju sa kovanim novcem. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

U Dekanovcu, u Kalničkoj ulici, 19. rujna od ponoći do 7 sati, nepoznati počinitelj provalio je u kafić tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio ulazna vrata objekta, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio alkoholna pića i cigarete. Potom je nasilno iz aparata za igru otuđio kutiju sa kovanim novcem. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, a protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije