Krađe diljem Međimurja

Krađe diljem Međimurja

Murskom Središću, u Ulici Josipa Broza Tita, 25./26. kolovoza, nepoznati počinitelj je provalio u skladište trgovine privatnog poduzeća iz Zagreba, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio prozor, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio veću količinu tekstila, obuće i odjeće. Materijalna utvrditi će se po zaprimanju odštetnog zahtjev,

Jurovcu, 26./27 kolovoza od ponoći do 5.20 sati, nepoznati počinitelj je provalio u skladište trgovine privatnog poduzeća, tako da je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio veću količinu suhomesnatih proizvoda i više komada šteka cigareta. Potom je nasilno otvorio vrata ugostiteljskog objekta, koji se nalazi u sklopu trgovine, odakle je otuđio domaći novac, a iz aparata za igru kovani novac. Materijalna šteta utvrditi će se po zaprimanju odštetnog zahtjev.

Čakovcu, U Ulici Kralja Tomislava, 28. kolovoza od ponoći do 2 sati, nepoznati počinitelj je podesnim predmetom nasilno otvorio vrata kioska poduzeća iz Rijeke, te je ušavši u unutrašnjost kioska gdje je ispreturao stvari. Materijalna utvrditi će se po zaprimanju odštetnog zahtjev.

Domašincu, na parkiralištu u Ulici Katarine Zrinski, 27. kolovoza od 15 do 15.30 sati, nepoznati počinitelj je iskoristio odsutnost 58-godišnjaka i iz otključanog osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka otuđio PVC vrećicu sa domaćim novcem. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.
  
Svetom Martinu na Muri, na nogometnom igralištu u Dunajskoj ulici, 26. kolovoza od 18.30 do 21 sati, nepoznati počinitelj iskoristio je odsutnost vlasnika, te otuđio nezaključani bicikl. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

Protiv svih počinitelja slijedi podnošenje kaznenih prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije