POLICIJA IM POMUTILA PLANOVE

TAKSIJEM NA ZAPAD Policija u Štrigovi onemogućila plan maštovitih ilegalaca

Dva ilegalna migranta u Štrigovi su 'uhvaćena' u taksi vozilu

Vijesti o tome da ilegalni migranti preko naših granica pokušavaju doći do bogatijih zemalja Europske unije postale su dio naše svakodnevice. Tako ni informacija, koju smo objavili u nedjelju, da su na području Štrigove, kod tamošnje osnovne škole, zaustavljeni ilegalni migranti nije podigla previše prašine.

>> FOTO Kod osnovne škole u Štrigovi uhvaćeni ilegalni migranti!

U ovom slučaju fotografije s mjesta događaja ukazale su na kreativan način na koji su, ovog puta, to pokušali. Naime, vidljivo je da su se na prelazak granice odlučili krenuti taksijem. Policijska uprava međimurska na naš je upit kratko odgovorila.

– U nedjelju, 11. kolovoza 2019. godine u 17.10 sati, u mjestu Štrigova ophodnja policijskih službenika Policijske postaje Mursko Središće zaustavila je taxi vozilo u kojem su zatečena dva strana državljana trećih zemalja za koje su utvrđeni prekršaji iz Zakona o strancima, dok kod vozača taxi vozila nisu utvrđeni elementi kaznenog djela niti prekršaja – kažu iz policije.

Sudeći po policijskom izvješću, vozačica taksija nije znala da prevozi ilegalne migrante. Dodatne informacije smo potražili i u Taxi Cammeu odakle su poručili:

– Cammeo, kao regionalni taksi lider koji danas broji preko 1200 zaposlenih u 3 zemlje i 35 gradova te prometuje s preko 700 vozila, posebnu pozornost pridaje ljudima – kako svoji zaposlenicima, tako i putnicima.

Upravo naši putnici, kao i njihovo zadovoljstvo, uvijek su nam na prvom mjestu, a prilikom naručivanja vožnji njihov identitet nije presudni faktor koji utječe na to hoćemo li ih voziti ili ne. Ipak, moguće je da se da naše usluge koriste putnici kakvi su bili u spomenutoj situaciji.

Što se navedene situacije tiče, možemo reći da stojimo na raspolaganju policiji te zbog trajanja istrage nismo u mogućnosti dati više detalja – kažu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije