DIZAJNERICA IZ MEĐIMURJA

ZA NE POVJEROVATI Aniti Pokrivač u Zagrebu ukrali cijelu novu kolekciju za mame i kćeri

Slike nove kolekcije jučer su ugledale svjetlo dana, i eto dogodilo se što se dogodilo. Tu su fotkice, molimo Vas sherajte - poručila je očajna Anita

U petak smo na našem portalu predstavili novu kolekciju Mother and daughter SS19 poznate dizajnerice iz Međimurja Anite Pokrivač.

>> LJETNA MODNA PRIČA Nova Mother and daughter SS19 kolekcija Anite Pokrivač

Radi se o predivnim haljinicama za mame i kćeri koje odišu lakoćom nošenja te lepršavošću tkanine uz odabir prirodnih vlakana. Anita je bila presretna što je javnosti predstavila svoju novu kolekciju.

Međutim, jutros je doživjela šok. Iz showrooma u Širolinoj ulici u Zagrebu ukradena je cijela nova kolekcija. Očajna Anita vijest je objavila na Facebooku gdje moli za pomoć.

– Najdraži naši! Jutros smo imali provalu u showroomu u Širolinoj 8 u Zagrebu, ukradena je cijela nova kolekcija, tv i ogledalo. Slike nove kolekcije jučer su ugledale svjetlo dana, i eto dogodilo se što se dogodilo. Tu su fotkice, molimo Vas sherajte, jer nijedna haljina još nije prodana od naše strane, tako da ako je vidite na nekom, molimo kontaktirajte nas i policiju. Hvala Vam! – napisala je Anita.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije