KOBNA NESREĆA

VIDEO I FOTO Donosimo detalje teške nesreće u Gornjem Hrašćanu, život izgubio vozač (46) iz Čakovca

Preminuli vozač šesta je žrtva na međimurskim prometnicama u ovoj godini

Kako smo izvijestili, u jučerašnjoj teškoj prometnoj nesreći u Gornjem Hrašćanu život je izgubio vozač kombija. Detalje nesreće iznijela je u priopćenju i PU međimurska, a prenosimo ga u nastavku.

>>> FOTO Stravična nesreća u Gornjem Hrašćanu, poginuo vozač kombija!
>>> FOTO U teškoj nesreći u Gornjem Hrašćanu poginuo vozač kombija (46) iz Čakovca

– U nedjelju, 2. lipnja oko 17:35 sati u Gornjem Hrašćanu u Čakovečkoj ulici dogodila se prometna nesreća u kojoj je 46-godišnji vozač teretnog automobila čakovečkih registarskih oznaka započeo pretjecanje osobnog automobila varaždinskih registarskih oznaka, s kojim je ispred u istom smjeru upravljao 31-godišnji vozač, a koji je počeo pretjecanje osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka s kojim je također u istom smjeru upravljao 67-godišnji vozač.


                           Video: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Zbog toga došlo je do udara teretnog automobila u osobni automobil varaždinskih registarskih oznaka. Uslijed udara teretni automobil sišao je izvan kolnika i udario u parkirani osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka, betonski stup električne mreže te u betonsko-metalnu ogradu dvorišta kuće.

Nadalje, u kočenju osobnog automobila varaždinskih registarskih oznaka došlo je do udara u stražnji dio osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka.

Na mjesto događaja izašla je ekipa hitne pomoći te utvrdila da je 46-godišnji vozač teretnog automobila, nažalost, od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja, dok ostali sudionici prometne nesreće nisu ozlijeđeni. Zbog obavljanja očevida prometne nesreće promet kolnikom Čakovečke ulice  od 17:57 do 21:10 sati bio je zatvoren te se odvijao obilaznim prometnim pravcima.

– O prometnoj nesreći podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku. Preminuli vozač teretnog automobila šesta je žrtva na međimurskim prometnicama u ovoj godini – kažu iz PU međimurske.

Kako neslužbeno doznajemo, u nesreći je poginuo 46-godišnji D.Ž. iz Čakovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije