KRŠ I LOM U ČAKOVCU

VIDEO I FOTO Pijani mladić (22) autom sišao s kolnika u Čakovcu, snažno udario u vozilo i stup javne rasvjete

Mjesto nesreće izgleda zastrašujuće, a osim policije i Zavoda za hitnu medicinu, morali su intervenirati i vatrogasci

Do nas su došle informacije o prometnoj nesreći koja se dogodila noćas u Čakovcu. Mjesto nesreće izgleda zastrašujuće, krš i lom, jedno vozilo ostalo je prednjeg, a drugo bez zadnjeg dijela. Što se dogodilo, doznali smo u međimurskoj policiji.

– 14. svibnja u 23:50 sati u čakovečkoj Mihovljanskoj ulici mladi vozač (22), upravljajujući vozilom ČK oznaka pod utjecajem alkohola od 0,97 promila, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju kolnika (vidljivost i atmosferske prilike) zbog čega je u zavoju izgubio nadzor nad upravljanjem vozilom.

Nakon toga je sišao van kolnika gdje je udario u parkirani automobil, a u nastavku kretanja u metalni stup javne rasvjete. Od siline udara parkirano vozilo je odbačeno na kolnik gdje je udarilo u betonski ormarić – kažu u policiji.

Vozač je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da ima lakše tjelesne ozljede, a u policiji kažu da će biti prekršajno sankcioniran. Na terenu su, osim policije i Zavoda za hitnu medicinu, bili i vatrogasci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije