UGINULA VJEVERICA U ČAKOVCU

UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ Na cesti uočena uginula vjeverica – radi li se o Zrinki ili Peri?

Fotografija je objavljena u poznatoj grupi Čakovčanke i Čakovčanci. Među članovima se ubrzo razvila rasprava radi li se o Zrinki ili Peri, vjevericama koje su tek nedavno stigle u naš kraj

U poznatoj Facebook grupi Čakovčanke i Čakovčanci objavljena je fotografija uginule vjeverice u Čakovcu. Kako piše član grupe koji ju je uočio, vjeverica je ležala na cesti u Ulici Zvonka Milkovića.

Odmah se među ostalim članovima grupe razvila rasprava radi li se o Zrinki ili Peri, vjevericama koje su nedavno nastanjene u čakovečkom parku u sklopu projekta repopulacije crvene vjeverice. Njima su prije desetak dana otvorena vratašca koja im omogućuju nesmetan izlazak i ulazak u nastambu i to je glavni razlog zašto su neki posumnjali da se radi o njima.

– Nije to ni Zrinka ni Pero, pa nisu oni jedine vjeverice u Čakovcu – nadovezao se jedan od članova grupe.

– Vjevericama treba stvoriti uvjete i stanište pa će same doći, onaj tko ih na silu stavlja u taj ogoljeli prostor odgovoran je za njihovu smrt! – oštra je bila jedna članica ove poznate grupe.

Iz kojeg razloga je vjeverica uginula, zasad nije poznato, a nadamo se da se ne radi o Zrinki ili Peri koji su tek nedavno stigli u naš kraj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije