DVIJE OSOBE OZLIJEĐENE

POLICIJA GA PRONAŠLA Nesreću između Sv. Križa i Preloga uzrokovao alkoholizirani 33-godišnjak

Vozač automobila je pobjegao u polje, no naknadno je pronađen. Vozio je prebrzo i udario u traktorsku prikolicu koja nije imala svjetla

U subotu, 30. ožujka iza 19 sati došlo je do prometne nesreće na cesti između Svetog Križa i Preloga. Provjerili smo u PU međimurskoj što se točno dogodilo.

Kako su nam rekli iz međimurske policije, 33-godišnji vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka s područja Grada Čakovca, upravljajući vozilom kad je u krvi imao 0,79 promila alkohola, brzinu kretanja nije prilagodio gustoći prometa i vidljivosti. 

>> VIDEO I FOTO Vozač BMW-a udario u traktor koji je prevozio gnojivo, izašao iz auta i pobjegao u polje

Zbog toga je vozilom udario u neregistriranu prikolicu za stajski gnoj na kojoj nije bila ugrađena svjetlosna signalizacija, a koja je bila pridodana na traktor čakovečkih registarskih oznaka kojim je u istom smjeru upravljao 48-godišnjak sa šireg područja Općine Orehovica.

Uslijed udara, osobni automobil je sišao van kolnika, dok su se sa prikolice odvojili valjci za rasipanje tereta i pali na kolnik. Te dijelove je udario osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljala 53-godišnja vozačica s područja Grada Preloga.

Kako doznajemo u PU međimurskoj, vozač traktora je u traktoru prevozio dijete iako ima ugrađeno jedno sjedalo.

Nakon što je prouzročio prometnu nesreću, 33-godišnji vozač se pješice udaljio s mjesta prometne nesreće. Od 19:20 do 22 sata državna cesta na toj dionici zbog očevida je bila zatvorena za sav promet.

– Naknadno su u Županijskoj bolnici Čakovec liječničku pomoć zatražili 33-godišnjak i 53-godišnjakinja, a ozljede će se naknadno okvalificirati, nakon čega će se okarakterizirati događaj – kažu iz PU međimurske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije