POGINULI MLADIĆI - TUGA U PIŠKOROVCU

TRAGEDIJA U MEĐIMURJU Iza Aleksandra je ostalo troje djece i supruga u drugom stanju

Majka 17-godišnjeg mladića Irma kaže da zet Aleksandar zna voziti, no da nema vozačku dozvolu.- Zapisao se za vozačku školu, ali nije išao - veli

Aleksandar Oršuš (24) i njegov 17-godišnji šurjak, brat njegove supruge, obojica iz Piškorovca, poginuli su u stravičnoj prometnoj nesreći jučer oko 16 sati na cesti između Kuršanca i Gornjeg Kuršanca u Međimurskoj županiji. Policijska uprava međimurska danas je objavila više informacija o toj tragediji.

Automobilom križevačkih registarskih oznaka upravljao je 24-godišnji Aleksandar koji nema položen vozački ispit. Pretjecao je zasad nepoznati osobni automobil bez da se, kažu u policiji, prethodno uvjerio da to može učiniti na siguran način.

– Nakon što je obavio pretjecanje izgubio je nadzor nad vozilom i djelomično sišao izvan kolnika, a potom u zanošenju prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, i udario u osobni automobil varaždinskih registarskih oznaka, s kojim je iz suprotnog smjera upravljao 41-godišnjak s područja Varaždinske županije. Nakon udara oba vozila odbačena su izvan kolnika, a prvi automobil se prevrnuo – kažu u policiji.

I 24-godišnji vozač i 17-godišnji mladić iz tog vozila smrtno su stradali, a vozač drugog automobila je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec. Policija zasad nije izvijestila o težini njegovih ozljeda. Majka 17-godišnjeg mladića Irma kaže da zet Aleksandar zna voziti, no da nema vozačku dozvolu.

– Zapisao se za vozačku školu, ali nije išao – veli. Iza Aleksandra je ostalo troje djece, od kojih najmlađe ima godinu i pol dana, te supruga koja je u drugom stanju. U obitelji kažu da je Aleksandar bio u posjetu sestri u Kuršancu, a sa sobom je povezao i 17-godišnjeg šurjaka. Ispred kuće u selu Piškorovcu danas su se okupili mještani kako bi izrazili sućut obiteljima. Video pogledajte na Vecernji.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije