ispratile ju tisuće

PLAČ, TUGA I JECAJI Pokopana Edita Ptičar, tragično preminula sudionica showa Farma

Od Edite su se s bijelim i crvenim ružama oprostili članovi obitelji, prijatelji i poznanici

– Koga ne bi shrvala ovakva bol, zapitao se svećenik na sprovodu Edite Ptičar, bivše natjecateljice reality showa ‘Farma’. Tisuće ljudi u ponedjeljak je na groblju u Kloštar Ivaniću ispratilo Editu koja je tragično preminula u petak ujutro u prometnoj nesreći.

Plač, tuga i jecaji. Od Edite su se s bijelim i crvenim ružama oprostili članovi obitelji, prijatelji i poznanici. Neki su od tuge jedva stajali na nogama. 

– Iako je otišla prerano, za Editu bi uvijek bilo rano da nas napusti. Zahvaljujemo dragom Bogu na njezinom životu – rekao je svećenik. Ožalošćeni kolege iz showa ‘Farma’ ne mogu se pomiriti s tim da je njihova prijateljica tragično nastradala, pišu 24sata.

– Potresen sam i sav nikakav. Uvijek smo se držali skupa i radili zajedno. Ona je bila jedna divna djevojka – rekao je njezin kolega Saša Vujnović (28). Zagrepčanka Anica Orehoci (46) bila je bliska s Editom u realityju. 

– Kako pamtiti nekoga tko ti je ušao u srce, a nikad izaći neće? Smijala se najiskrenije, plakala je kada nitko nije vidio, bila je ljutiti borac protiv nepravde i veliki zagovornik pravih ljubavi. Odmori se anđele… Ti se ne pamtiš, ti živiš u meni – riječi su koje joj je Anica posvetila.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije