sve izgorjelo

Obavljen očevid: Ljudska radnja uzrok požara štaglja u Držimurcu, šteta nekoliko stotina tisuća kuna

- Utvrđeno je da su isključeni prirodni i tehnički uzroci požara, dok se poduzeta ljudska radnja ne može isključiti. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku - javlja PU međimurska

U petak, 7. rujna u jutarnjim satima na mjestu požara u Držimurcu obavljen je očevid u kojem je sudjelovao i inspektor za zaštitu od požara Policijske uprave međimurske.

>> VIDEO I FOTO Sirene probudile mještane Držimurca, planula vatra u štaglju obiteljske kuće

– Utvrđeno je da su isključeni prirodni i tehnički uzroci požara, dok se poduzeta ljudska radnja ne može isključiti. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku – javlja PU međimurska.

Podsjetimo, u četvrtak, 6. rujna u večernjim satima u Držimurcu, došlo je do požara na drvenom štaglju u kojem su se nalazili razni poljoprivredni strojevi, slama i ogrjevno drvo. 

Štagalj je s navedenim predmetima u potpunosti izgorio, a požar su u 22,45 sati ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Čakovec te dobrovoljnih vatrogasnih društava okolnih mjesta. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina tisuća kuna. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije