NESREĆA NA D-20

Donosimo detalje nesreće kod Svetog Križa: Vozača bicikla udario auto, na bicikl naletio motor

Međimurska policija i državna odvjetnica obavili su očevid prometne nesreće kod Svetog Križa u kojoj je su stradali vozači bicikla i motora

Međimurska policija obavila je očevide prometne nesreće kod Svetog Križa. – U utorak, 17. srpnja oko 17,35 sati na cesti D-20 (benzinska postaja) kod Svetog Križa dogodila se prometna nesreća, gdje je vozač osobnog automobila slovačkih nacionalnih oznaka, 21-godišnjak s područja Zagrebačke županije, krećući se iz smjera zapada u smjeru istoka, vozilom udario u bicikl kojim je ispred upravljao 60-godišnjak s područja općine Orehovica.

>> VIDEO I FOTO Prometna nesreća kod Svetog Križa, sudjelovala tri vozila – auto, motor i bicikl

Nakon udara vozač bicikla pao je na kolnik, dok je bicikl odbačen u lijevu stranu gdje ga je udario motocikl čakovečkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 28-godišnjak s područja grada Čakovca, a nakon čega se motociklist prevrnuo i pao na kolnik – kažu u policiji.

Vozači motocikla i bicikla su vozilom hitne pomoći prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su kod vozača motocikla utvrđene lake tjelesne ozljede, dok je vozač bicikla zadržan na liječenju, a ozljede će biti naknadno okvalificirane. ŽC 112 je javio da se radi o teškim ozljedama. Na mjesto događaja izašla je državna odvjetnica koja je vodila očevid. 

– Vozač motocikla za vrijeme vožnje nosio je propisanu, homologiranu i uredno pričvršćenu zaštitnu kacigu. U vremenu od 17,55 do 22,10 sati za vrijeme obavljanja očevida promet je na navedenoj dionici bio zatvoren te se odvijao obilazno prostorom benzinske postaje. Kriminalistička istraživanja se nastavljaju – kažu u policiji. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije