PALA ČETVORKA U noćnim pohodima krali po Međimurju

– Dovršenim kriminalističkim istraživanjima nad 23, 22, 20 i 19-godišnjacima s područja grada Murskog Središća sumnja se da su počinili tri ‘teške krađe’ – javlja međimruska policija.

– u noći 3. svibnja oko 23,40 sati, u Slakovcu, provalili su u trgovinu mješovitom robom te ukrali ladicu kase, razne cigarete i alkoholna pića u vrijednosti nekoliko tisuća kuna,

– tijekom noći s 4. na 5. svibnja (sa petka na subotu), u Novom Selu Rok, Ulici Rade Končara, provalili su u poljoprivrednu trgovinu te ukrali ladicu kase, razna zaštitna sredstva i alate u vrijednosti nekoliko desetaka tisuća kuna,

– kroz noć s 8. na 9. svibnja (sa utorka na srijedu), u Brezju, provalili su u spremište nogometnog kluba te ukrali trimer i posudu sa gorivom u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

– Poradi počinjenih kaznenih djela podneseno je posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku – kažu u policiji.

Podsjećamo da je dio tih osoba, 23 i 22-godišnjak te maloljetnik sa područja grada Murskog Središća 15. svibnja oko 13,45 sati u Vratišincu u trgovini počinili “razbojništvo” nakon čega je maloljetnik u srijedu, 16. svibnja predan u odgojni dom dok su punoljetnici u četvrtak, 17. svibnja predani u zatvor u Varaždinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije