VIDEO I FOTO Voda poplavila ulice, dvorišta i podrume u Pribislavcu

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 61 poziv. Od toga je 30 poziva bilo namjenskih i iste je obradio/proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji. Najviše poziva proslijeđeno je hitnoj medicinskoj pomoći (15) i policiji (10).

Od događaja izdvajaju dvije dojave. U 11:28 sati ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu o krađi bicikla u Maloj Subotici. U 18:33 ŽC 112 Čakovec zaprimio je dojavu da je zbog velike količine vode na kolniku zatvorena cesta ŽC2018 Pribislavec – Belica. Ponovno je otvorena za sav promet u 00:20 sati.

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 11 poziva. Imali su 5 intervencije, jedan poziv je bila lažna dojava, dok kod 5 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Kako smo već javili, jaki pljusak koji je danas padao u Međimurju izavao je pravi vodeni kaos u Pribislavcu, Belici i Totovcu gdje su poptopljene ulice i dvorišta.

Najgore je bilo u Pribislavcu i to u ulicama Bana Josipa Jeličića, Ljudevita Gaja i Matije Gupca koje su se doslovno pretvorile u nabujale rijeke.

– Ovo je katastrofa. Voda u potocima izlazi iz šahtova i to u dijelu gdje je nedavno izgrađena oborinska kanalizacija. Ovo izgleda prestrašno. Cesta je poplavljena, ljudima voda plavi dvorišta, a na terenu su i vatrogasci – javio nam je čitatelj. Ljudi su ogorčeni, kaže, ulica im se pretvorila u potok, a velike štete nastale su na usjevima u vrtovima i poplavljenim podrumima.

Vodu su do kasno u noć s prometnica i podruma ispumpavali vatrogasci i i mještani. Pogledajte kako je to izgledalo u Pribislavcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije