LOPOVI U AKCIJI Pokrali nogometaše, kartodrom, kuću i kafić

Tijekom proteklog vikenda na području Policijske uprave međimurske evidentirane su dvije krađe u kojima je počinjena materijalna šteta manja od 1.000 kuna i pet teških krađa. Policija u današnjem izvješću izdvaja četiri.

U petak, 23. veljače u popodnevnim satima u Pribislavcu, Ulici braće Radić, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije nogometnog kluba te ukrao novac i bezalkoholna pića.

Između 18. i 24. veljače u Belici, Ulici Nikole Šubića Zrinskog, nepoznati počinitelj je provalio u prostorije kartodroma te ukrao tehničke uređaje i gorivo.

U subotu, 24. veljače u popodnevnim satima u Turčišću, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću te ukrao novac i mobilni uređaj.

U nedjelju, 25. veljače u jutarnjim satima u Nedelišću, Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj je provalio u ugostiteljski objekat te ukrao novac, razna alkoholna pića i kavu.

Materijalne štete procjenjuju se na nekoliko tisuća kuna te će se protiv počinitelja podnijeti kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije