KRAĐE Mladići iz Pribislavca pokrali voćnjak, ukrali čak i pesticide

– Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 19 i 22-godišnjaci s područja općine Pribislavec počinili kazneno djelo teške krađe – javlja policija.

Između 1. prosinca 2017. i 11. veljače ove godine, u Pribislavcu, Ulici dr. Vinka Žganca, provalili su u spremište voćnjaka, gdje su ukrali razne pesticide, alat i druge predmete.

Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna, dok će se protiv počinitelja podnijeti posebno izvješće, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja.

Također, dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 32 i 36-godišnjaci sa šireg područja grada Čakovca počinili kazneno djelo krađe.

– U noći s 15. na 16. veljače (s četvrtka na petak) u Šandorovcu, Prvomajskoj ulici, iz neograđenog dvorišta ukrali su više vrsta drvenih paleta u vrijednosti nekoliko tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijeti će se posebno izvješće, kao dopuna prethodno dostavljene kaznene prijave protiv nepoznatog počinitelja – kažu u međimurskoj policiji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije