ČAKOVEC Mladići iz dvorišta ukrali jedan auto, drugi nisu uspjeli

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da su 19-godišnjak s područja grada Čakovca i 20-godišnjak s područja Općine Sveti Juraj na Bregu tijekom noći s 19. na 20. siječnja (s petka na subotu) počinili dva kaznena djela, neovlaštenu uporabe tuđe pokretne stvari i krađu.

Naime, u Čakovcu, Ulici Tome Masaryka, iz dvorišta su ukrali osobni automobil te ga koristili za vožnju. Vozilo su pronašli policijski službenici Policijske postaje Štrigova u ponedjeljak, 22. siječnja na području Općine Sveti Juraj na Bregu.

– Iz vozila su ukrali navigacijski uređaj i ENC uređaj, predmeti su pronađeni i vraćeni vlasniku. Materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna – javlja međimurska policija.

Također, dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 19-godišnjak tijekom noći s 19. na 20. siječnja (s petka na subotu) počinio i kazneno djelo neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.

Sumnja se da je u čakovečkoj Ulici bana Josipa Jelačića, uporabom neoriginalnog ključa, pokušao ukrasti osobni automobil, ali nije uspio te je odustao od dovršenja kaznenog djela.

– Protiv osumnjičenih će se podnijeti kaznene prijave nadležnom državnom odvjetniku – poručuju iz policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije